Thursday, June 18, 2015

Shoot | The Secret Garden

Oke, stiekem is dit al van een tijdje terug, but who cares!

Deze shoot was vrij spontaan door het mooie weer, zonder moodboard/make-up artist/stylist etcetera. Alleen de fotografe en ik, iets wat ik al een tijdje niet meer had gedaan maar wat ik stiekem toch vaak een van de leukste shoots vind om te doen. Je hebt een locatie, gooit een shopper vol met van alles wat er in je kast te vinden valt (oude klamboestof? Ja joh!) en ziet wel hoe ver je komt.
De mooie locatie was de Prinsentuin in Groningen. Ik ben er echt tientallen keren langsgelopen, vroeg me altijd al af wat zich verschool achter die hoge muren, maar mijn mond viel open toen ik die dag ook daadwerkelijk door de poort stapte. Nu hielp het ook heel erg mee dat de tuin heel mooi in bloei was, maar echt, gorgeous! Dus eh, vraag je je ooit af wat er zich achter een groot stel muren met een mooie poort bevindt? Gewoon gaan kijken! We waren overigens niet de enige met het plan om foto's te maken, de plek is namelijk enorm populair onder bruidsparen voor de huwelijksfoto's. We zijn dan ook vaak genoeg gephotobombed door een bruidspaar, dus die foto's waren helaas niet bruikbaar.

Chlóë en ik wilden voor een dromerige setting gaan, maar niet het romantische schattige. Ik had dus een donkere maxidress uit de kast getrokken, deed er een transparant zwart shirtje over, maakte het af met een kanten lolita choker en tada, de jurk was helemaal anders! Chlóë was degene die met de oude rode klamboestof aan kwam zetten. Wat doe je daar in hemelsnaam mee? Gewoon, we scheuren er een stuk af, maken een strik in het haar en de rest gebruik je gewoon als stola! En hoppa, de eerste outfit was af.

Dus genoeg geluld, hier wat resultaten!

Laat me weten wat je van de resultaten vindt! Feedback is altijd welkom, positief of negatief (of zoals we dat op een vriendelijke manier moeten zeggen, verbeterpunten). Ik ben zelf in ieder geval superblij met de foto's, al helemaal omdat rood mijn lievelingskleur is ♥

Meer zien van Chlóë haar werk? (Naast fotografe een supercreatief wezen en model)
Facebook: www.facebook.com/chloematanja
Website: www.chloematanja.com

3 comments :

 1. Leuke shoot! Ik vind de linker van het tweede luik het mooiste! Door de pose en het sjaaltje dat zo mooi valt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :D is inderdaad ook mijn favoriet door hoe de stof valt!

   Delete
 2. Ik vind de eerste twee aan de linkerkant supermooi. Dat contrast met zwart en rood en donkergroen. Geweldig! plus jij bent mooi.

  x
  MZ

  ReplyDelete