Over mij

Wie ben ik?
Ik ben Angelique, 20 jaar, derdejaars studente Geneeskunde, doe daarnaast regelmatig wat rare poses voor de camera en ook wat promotiewerk. Ik word bezig gehouden door van alles, van games tot muziek, van fotografie tot eten en films. In mijn hoofd bedenk ik dan ook helemaal hoe ik anderen hierover kan vertellen, maar door het niet op te schrijven is het-- wacht, wat wilde ik er ook alweer over schrijven? Precies. Daar is deze blog voor mij nu dan ook voor.

Nog iets meer over mezelf. Want waarom niet.
In mijn vrije tijd kijk ik graag series (heb je nog een aanrader? Laat het me weten!), films, anime, lees ik manga, speel ik piano, teken ik (ja, ook manga), luister ik graag muziek, kan ik me zeer vermaken met een paar uurtjes gamen en ben ik een groot etenliefhebster. Aangezien ik anime en manga genoemd heb zal het vast geen grote verrassing zijn dat ik een groot Asia lover ben, waar ik dan ook vast wel regelmatig over zal bloggen!

Waar blog ik over? 
Basically, van alles. Hier en daar post ik wat over nieuwtjes, dan weer over games, af en toe wat over gebeurtenissen in mijn leven of zelfs nieuwe aankoopjes en een voorbij slingerende tekening. Maar dit hoop ik natuurlijk zo interessant mogelijk te houden, dus zonder 100 selfies op een pagina te dumpen of maar door te gaan over een nieuwe fantastische vondst in een kledingwinkel.

Ik ontvang natuurlijk graag feedback, vragen of idee├źn! (Zie ook Contact)

1 comment :

  1. Hi Angelique,

    Blog je nog wel eens? Vond het altijd leuk om jouw blog te lezen maar het is al een tijdje stil. Dus dacht ik vraag het maar even ;)

    ReplyDelete